Werkkleding

Werkkleding is er in verschillende soorten en maten, van de blouse op het kantoor tot aan de werkbroek op de bouwplaats. Werkkleding is de uitstraling van uw bedrijf en moet er dus netjes uitzien met een transfer die lang meegaat! Onze transfers zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge wasbaarheid.

Hieronder vindt u een overzicht met verschillende type transfers die we leveren en tevens kunnen aanbrengen op werkkleding.

Work

De DCS Work transfer is een transfer die uitermate geschikt is voor toepassingen op werkkleding, die niet industrieel gereinigd hoeft te worden

Door een uitgebalanceerd inktkarakter is deze transfer bijzonder sterk van structuur met een hoge mate van rekbaarheid. Deze transfer heeft een warmlossende transparante drager.

Wist je dat…

Het mogelijk is om een logo een borduurlook mee te geven. Hierdoor ervaar je de luxe uitstraling van een borduring, maar dan wel met de eigenschappen van een textiel transfer. Hierdoor wordt het mogelijk om het logo op allerlei soorten kleding te plaatsen , zelfs als het normaliter niet ”echt” te borduren is. Borduurlook transfers zijn niet alleen beschikbaar in DCS Work maar in al onze DCS uitvoeringen! Athletic, Work, Industry, Softshell en Nylon en ook als Jetprint-, plot- of sublimatie transfer. Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw logo een luxe uitstraling te geven.

Eigenschappen
Wasbaar tot 75 graden
Droogtrommel tot 75 graden
Licht elastisch
Licht chemisch reinigen
Waterbased inkten
Over strijkbaar warme temperatuur

Terug naar overzicht

Traimex heeft ruim 60 jaar ervaring in het produceren van textieltransfers.
Wij mogen dan ook wel zeggen dat wij weten waar we het over hebben!
Alle materialen hebben andere eigenschappen en wij weten als geen ander
welke transfers daar geschikt voor zijn.

Heeft u een specifieke vraag, wij hebben het antwoord!