Werkkleding

Werkkleding is er in verschillende soorten en maten, van de blouse op het kantoor tot aan de werkbroek op de bouwplaats. Werkkleding is de uitstraling van uw bedrijf en moet er dus netjes uitzien met een transfer die lang meegaat! Onze transfers zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge wasbaarheid.

Hieronder vindt u een overzicht met verschillende type transfers die we leveren en tevens kunnen aanbrengen op werkkleding.

Silver reflective 40/60/90:

De Silver reflective transfer is een reflecterende transfer welke veelal gebruikt wordt op veiligheidskleding

Een reflective transfer is een reflecterende transfer welke veelal wordt gebruikt op werk- en veiligheidskleding voor herkenning in donkere of slecht verlichte omgevingen. Reflective transfers kun je op tal van manieren gebruiken; Zo kan kleding worden voorzien van reflecterende strepen, logo’s of teksten. (Zoals bv. EHBO, BHV etc.)

Reflective transfers zijn leverbaar in 3 uitvoeringen: Reflective 40, 60 en 90. De grootste verschillen tussen deze 3 soorten zijn met name de reflectie-waarde en de waseigenschappen. Meestal zijn reflective transfers zilvergrijs van kleur, maar de reflective 40 en 90 uitvoering zijn ook in kleur te bestellen.

De reflective 40 transfer is een gedrukte transfer. De transfer is standaard leverbaar in silver reflective, maar is tegen een meerprijs ook te bestellen in pms-c kleuren (in reflective uitvoering) van uw logo of tekst. De reflective 40 transfer heeft een reflectiewaarde van 100 lux. De transfer heeft een koudlossende, niet transparante drager en is tot 40 graden wasbaar.

De Reflective 60 transfer is een uit silver folie gelaserde transfer en heeft een reflectiewaarde van 500 lux. De transfer is wasbaar tot een temperatuur van maximaal 60 graden en heeft een lauwwarmlossende transparante drager.

De reflective 90 transfer wordt gelaserd uit kwalitatief één van de beste EN471 genormeerde folies en heeft een reflectiewaarde van 500 lux. De transfer heeft een zeer hoge wasbestendigheid (90 graden) en ook na vele wasbeurten blijft de reflectiewaarde behouden. De transfer heeft een lauwwarmlossende transparante drager. De reflective 90 transfer is in verschillende foliekleuren te bestellen.

Eigenschappen Silver reflective 40
Wasbaar tot 40 graden
Droogtrommel tot 30 graden
Niet elastisch
Over strijkbaar binnenste buiten

Eigenschappen Silver reflective 60
Wasbaar tot 60 graden
Droogtrommel tot 60 graden
Licht elastisch
Over strijkbaar binnenste buiten

Eigenschappen Silver reflective 90
Wasbaar tot 90 graden
Droogtrommel tot 85 graden
Licht elastisch
Over strijkbaar binnenste buiten

Terug naar overzicht

Traimex heeft ruim 60 jaar ervaring in het produceren van textieltransfers.
Wij mogen dan ook wel zeggen dat wij weten waar we het over hebben!
Alle materialen hebben andere eigenschappen en wij weten als geen ander
welke transfers daar geschikt voor zijn.

Heeft u een specifieke vraag, wij hebben het antwoord!