We zijn altijd in beweging

In onze branche volgen de technische ontwikkelingen en mogelijkheden zich in snel tempo op. Wij volgen dit natuurlijk op de voet om u het beste product te kunnen blijven bieden. We delen daarom graag onze actuele ontwikkelingen met u.

Wist je dat je een transfer een borduurlook kan meegeven?

28 november 2022

Een borduring geeft een luxe uitstraling mee aan de kleding. Het is een kwalitatief hoogstaand en duurzame methode om uw logo aan te brengen op kleding. Helaas kan een borduring niet op ieder kledingstuk of iedere positie. Daar hebben wij de oplossing voor gevonden!

Een borduring kan niet overal op worden aangebracht, zo is het niet mogelijk te borduren op een zak omdat je daarmee de zak dicht borduurt. Ook op t-shirts komt een borduring niet mooi uit. Dit komt door de vaak dunne stof van het t-shirt. Wanneer je daarop gaat borduren gaat te stof trekken, dit komt de borduring niet ten goede.

De oplossing: 

Kies voor een transfer met borduurlook! Hierdoor ervaar je de luxe uitstraling van een borduring maar dan met de gemakken van een textieltransfer. Een transfer is namelijk wel aan te brengen op t-shirts en op de zak van diverse kledingstukken. De borduurlook transfers zijn over het algemeen een goedkopere oplossing dan borduren en uitvoerbaar in vrijwel al onze type transfers. Zo zijn ze beschikbaar in al onze DCS uitvoeringen maar je kunt ze ook bestellen als jetprint- , plot- of sublimatietransfer.

Terug naar overzicht

Traimex heeft ruim 60 jaar ervaring in het produceren van textieltransfers.
Wij mogen dan ook wel zeggen dat wij weten waar we het over hebben!
Alle materialen hebben andere eigenschappen en wij weten als geen ander
welke transfers daar geschikt voor zijn.

Heeft u een specifieke vraag, wij hebben het antwoord!