Sportkleding

Sporters zijn fanatiek, voortdurend in beweging en de kleding moet tegen een stootje kunnen, dit geldt natuurlijk ook voor de transfers op de kleding. Onze transfers zijn van een hoge kwaliteit en hebben een hoge wasbaarheid.

Hieronder vindt u een overzicht met verschillende type transfers.

Athletic

De DCS Athletic transfer is een zeer soepele en rekbare transfer voor op sport- en vrijetijdskleding

Door het dunne en zeer rekbare karakter van deze transfer wordt na het persen een optimale eenheid gevormd tussen textiel en transfer. De waseigenschappen blijft behouden. Deze transfer heeft een warmlossende transparante drager.

Wist je dat…

Het mogelijk is om een logo een borduurlook mee te geven. Hierdoor ervaar je de luxe uitstraling van een borduring, maar dan wel met de eigenschappen van een textiel transfer. Hierdoor wordt het mogelijk om het logo op allerlei soorten kleding te plaatsen , zelfs als het normaliter niet ”echt” te borduren is. Borduurlook transfers zijn niet alleen beschikbaar in DCS Athletic maar in al onze DCS uitvoeringen! Athletic, Work, Industry, Softshell en Nylon en ook als Jetprint-, plot- of sublimatie transfer. Zo zijn er tal van mogelijkheden om uw logo een luxe uitstraling te geven.

Eigenschappen
Wasbaar tot 60 graden
Droogtrommel tot 60 graden
Elastisch
Waterbased inkten
Over strijkbaar lage temperatuur

Terug naar overzicht

Traimex heeft ruim 60 jaar ervaring in het produceren van textieltransfers.
Wij mogen dan ook wel zeggen dat wij weten waar we het over hebben!
Alle materialen hebben andere eigenschappen en wij weten als geen ander
welke transfers daar geschikt voor zijn.

Heeft u een specifieke vraag, wij hebben het antwoord!