We zijn altijd in beweging

In onze branche volgen de technische ontwikkelingen en mogelijkheden zich in snel tempo op. Wij volgen dit natuurlijk op de voet om u het beste product te kunnen blijven bieden. We delen daarom graag onze actuele ontwikkelingen met u.

Één transfer, talloze mogelijkheden: Ontdek de veelzijdigheid van de Uni transfer

5 februari 2024

We introduceren met trots onze nieuwste innovatie: de Uni transfer. Deze revolutionaire oplossing biedt een uniforme bedrukking voor diverse stoffen, waardoor uw productieproces vereenvoudigd wordt.

De Uni transfer wordt op de bekende methode als al onze andere DCS transfers geproduceerd, een productieproces middels digitaal- en watergedragen zeefdruk. Het digitale zeefdrukproces zorgt voorconstante en heldere kleuren en met de klassieke zeefdruk zorgen wijvoor een hoogwaardige kwaliteit en het voorkomen van migratie.

Wat deze transfer onderscheidt, is de combinatie van de beste eigenschappen van de Athletic, Work en Softshell transfer samengevoegd tot één type. Hierdoor bieden we een veelzijdige oplossing die consistent hoogwaardige resultaten levert, ongeacht het materiaal waarop u bedrukt.

Tot slot streven we naar milieuvriendelijkheid. Door het verlagen van de perstemperatuur, het optimaliseren van de toepassingsmogelijkheden van de Uni transfer, het gebruiken van watergedragen inkten en de recyclebare drager dragen wij een steentje bij aan het milieu en hetenergieverbruik.

Tevens verzenden wij onze transfers klimaatneutraal naar u toe, middels 100% recyclebaar plastic, gerecycled karton en papieren tape.

Persintructies:
Temperatuur: 145 tot 155 °C
Tijd: 15 seconden
Druk: 2/5 bar
Lossen: Hot Peel

Waseigenschappen: 
Wasbaar tot 60 °C
Droogtrommel tot 60 °C
Overstrijkbaar

De DCS Uni transfer is geschikt voor 98% van de stoffen, ons advies is om softshell-,coated-, nylon-, bamboe- en latex- stoffen vooraf te testen.

 

 

Terug naar overzicht

Traimex heeft ruim 60 jaar ervaring in het produceren van textieltransfers.
Wij mogen dan ook wel zeggen dat wij weten waar we het over hebben!
Alle materialen hebben andere eigenschappen en wij weten als geen ander
welke transfers daar geschikt voor zijn.

Heeft u een specifieke vraag, wij hebben het antwoord!